Home   /   Over David Rouss   /   Reviews

Website met gedetailleerde beschrijving, accurate mooie fotos en video's van de gepresenteerde voertuigen. Een gepassioneerde jonge verkoper. Zeer vlotte afhandeling en bij aflevering kregen wij nog een leuke attentie.

Francois


Enorm vriendelijke jongeman. Vriendelijke ontvangst met een uitgebreide en eerlijke (!) uitleg over de beschikbare voertuigen. Weet ook zeer goed waar hij over praat en is goed op de hoogte van de wagens die hij verkoopt. Bij de aankoop was ook geen enkele vraag te veel en beantwoorde hij meteen alle vragen waar ik mee zat. Met een grote vriendelijke glimlach stond hij voor m'n deur om mijn auto af te leveren. Ook na de aankoop kon/kan ik nog steeds bij hem terecht en ook dat geeft een enorm fijn en geruststellend gevoel. Ik kan met niets anders dan lof over David praten, echt een aanrader.

Joke


Heel snelle, vlotte communicatie. Erg mooie wagen, precies zoals omschreven op de verkoopsite. Eerlijke verkoper, je voelt de passie voor zijn job. Bij afhaling, wagen volgetankt, nieuwe automatten en een fles bubbels. Het was de trip vanuit WestVlaanderen meer dan waard. Een meer dan tevreden klant.

Virginie


De aanpak, klantgerichtheid en spontaniteit van David zorgen meteen voor een zeer aangenaam en vertrouwend gevoel! Je wordt tijdens het aankoopproces steeds up to date gehouden van de verschillende stappen die doorlopen worden (wagen wordt nagekeken door erkende garagist, autokeuring voor 2de hands verkoop, klaarmaken voor ophaling). Steeds wordt gevraagde info wordt spoedig bezorgt. Zeer aangename ervaring! Absolute aanrader!

Kris


David is een ondernemende jonge man met een eerlijke ingesteldheid, en zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. We hebben met een goed gevoel de auto gekocht. Alles was tiptop in orde: boorddocumenten, keuring, tweede nummerplaat, zelfs nieuwe voetmatjes. Je wordt hartelijk ontvangen en je gaat tevreden weer naar huis. Heel blij met mijn aankoop, bedankt!

Ann


Verbazend hoe deze charismatische jongeman een zeer professionele verkoop wegzet!

Noma


David is very kind, easy to deal with and high professional, who is owner of "DavidRouss-Automotive". Also he takes good care of his customer from sales and service point of view. I will definitely buy again from him when I upgrade my car. I would like highly recommend to buy the car from this garage.

Arjunan


In de zoektocht naar een Fiat bleek al snel dat we bij David Rouss bij het juiste adres waren. Deze jonge, sympathieke verkoper maakt er werk van op en top leuke Fiat 500- wagentjes te verkopen. Daarenboven koop je in vertrouwen en met een prima service. Sterke aanrader

Arjunan


Een big shout-out voor mijn autoscout, David Rouss! Nog maar net van de schoolbanken, schopt deze kerel het gewoon tot beste Fiatdealer van België. Met zijn passie en uitmuntende kennis zoekt hij samen met jou naar de juiste match. Resultaat: een knappe gebruikte Fiat die eruit ziet als nieuw en aan al je wensen voldoet. Bedankt David, voor de topservice en nog veel succes bij de uitbouw van je zaak!

Karolien


Na het eerste bezoekmomentje hadden we meteen het volste vertrouwen! De auto's zijn met de grootste zorg uitgekozen en zijn prijs/kwaliteit echt TOP! De service en verkoop zijn heel erg vlot verlopen. Ook voor de nazorg kunnen we op David rekenen! Ik ben zéér tevreden! Doe zo verder!

Michelle van Damme


David is een jonge enthousiaste en ondernemende verkoper die naast kennis van auto’s ook heel goed snapt hoe je optimale klantbeleving creëert. Prima service en passie voor automotive! Heeft David een auto niet op voorraad, dan gaat hij snel op zoek naar een passende match en weet hij je te verrassen met een nog betere versie dan jouw wensenlijstje. Kortom David bellen!

Alexander


Een vriendelijk onthaal en een heel gemoedelijke aanpak zonder te willen forceren tot een snelle beslissing. Ook de uitleg wat betreft het voertuig gebeurde spontaan en ongedwongen. De voertuigen zijn allemaal proper en verzorgd. Zeer goede administratie en alles geregeld zoals afgesproken. David is een zeer correcte en supervriendelijke ondernemer die een topservice geeft. Een echte aanrader om met een gerust gevoel een auto aan te kopen. Ik ben blij om daar een wagen aangekocht te hebben.

Jo


Vlotte service. Mooi aanbod voor een mooie prijs. Kwaliteit met dat tikkeltje meer. Eerlijke en betrouwbare ondernemer. Zeer tevreden van mijn aankoop.

S. Braet


David Rouss Automotive is gelijk aan service en kwaliteit. David is zeer professioneel en helpt je waar hij kan. Hij heeft super mooie auto’s ter beschikking en in een zeer goede staat. Je zou niet zeggen dat het tweedehandswagens zijn omdat hij deze wagens met een zeer scherpe blik nakijkt. Binnen een week stond mijn Fiat 500 Sport dan ook voor de deur. Alles werd vlot en zeer duidelijk afgehandeld. Hij heeft zelfs nog een dronevideo gemaakt van de auto. Is super leuk om te hebben! Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuw autootje. De auto stond nog geen 24u op mijn oprit en had al een man voor de deur die vroeg vanwaar de auto kwam. Anderen zien dus ook dat het topkwaliteit is bij David. Het was een uur rijden van bij mij thuis om de auto te gaan bekijken, maar dat was het meer dan waard. Ik ben zeer blij mijn eerste auto aangekocht te hebben bij hem. Ik raad David Rouss Automotive dan ook aan iedereen aan! David is een echte topkerel!

M. Knop


Vlotte, transparante, eerlijke communicatie - prijs/kwaliteit verhouding top - super service met veel aandacht voor kwalitatieve verkoop

K. Hermans


Top service!!! Top kwaliteit!!! Wagen perfect thuis geleverd!!!

M. Degrande


This was an exceptional experience. I have never encountered so much quality and service. David is not only serious but what a pro! Communicative, caring to follow up, handle extra procedures such as export, attentive to details and most of all... David under promised and over delivered. Those current business makers should take example to this new rising generation, they got it all concerning customers needs: service! David, you're top, i wish you a great career and predict you big success in the industry.

Dan