Home   /   Sell your car

David Rouss Automotive

Sell your car

David Rouss is een bevestigende naam op het gebied van het aankopen van Iconische en unieke voertuigen.

Iets iconisch is een “beeldbepalend” iets.

Neem bijvoorbeeld de Fiat 500, die was er al in 1957.

Neem een G- klasse, het icoon van Mercedes (Sinds 1979). Kijken we naar een Vespa, die zoefde in 1946 al door de straten van Italië… Iets iconisch hoeft dus helemaal niet exclusief te zijn.

En uniek? Een voertuig met een unieke eigenschap, een lage kilometerstand voor zijn leeftijd? Uniek vermogen? Unieke rijbeleving? Unieke geschiedenis? Daar houd ik van, zolang het maar anders dan “standaard” is.

Ik streef er consequent naar om 15-30 auto’s op voorraad te houden, allemaal fysiek en klaar voor de nieuwe bestuurder. De voertuigen staan in de showroom in Essen, Belgie. Door de vlotte doorloop ben ik altijd opzoek naar voorraad van een hoog kaliber om de verkochte auto’s te vervangen. Ik ben trots dat ik de kennis en expertise gecombineerd heb met sterke middelen om het allerbeste van de markt te opereren. Ik neem snelle beslissingen over auto’s die ik wil kopen en bied een eersteklas aankoopservice aan die het verkopen van uw auto probleemloos, veilig en plezierig maakt.

Voorkeur gaat uit naar het kopen van:

 • Iconische en unieke voertuigen
 • Rijkelijk uitgevoerd
 • Ongeval- en schadevrij
 • Uitstekende staat
 • Volledige onderhoudshistorie
 • Idealiter onder fabrieksgarantie

Er zijn een paar opties als het gaat om het verkopen van uw auto.

Rechtstreekse aankoop:

Dit is mijn favoriete manier van kopen, het is de eenvoudigste en handigste manier voor het verkopen van uw auto.

Ik zal eerst een waardebepaling van uw auto doen, in overleg regelen we een bezichtiging gevolgd door een onmiddellijke bankoverschrijving.

Ophalen door heel de Benelux is mogelijk en kan indien nodig meestal binnen 24 uur geregeld worden.


Bemiddeling:

Denkt u dat uw auto meer waard is dan wat u wordt aangeboden? Overweegt u particulier te verkopen?

Het is altijd de moeite waard om mijn bemiddelingsservice te overwegen, waarbij ik de auto namens u verkoop en een commissie vraag. Ik kan financiering, inruil, garantie en een showroomervaring aan bieden, zo neem ik alle risico’s van het “privé verkopen” uit handen.

Wanneer u een dealerbedrijf kiest om uw auto voor u op de markt te brengen, is het belangrijk dat hij de juiste uitstraling draagt en ervoor zorgt dat uw auto de aandacht krijgt die hij verdient. Bij David Rouss Automotive profiteert u van de toegang tot het klantenbestand en wordt het voertuig natuurlijk professioneel geadverteerd op verschillende platforms, waaronder mijn sociale mediakanalen, de David Rouss-website en verschillende platforms van derden, waaronder AutoScout, 2dehands.be, Mobile.de en ruim 18 andere verkoop platforms.


Inruil:

Soms is de beste manier om een goede deal te sluiten, door uw auto in te ruilen tegen de waarde van een auto die ik op voorraad heb.

Hoewel ik altijd de voorkeur geef aan inruil met wagens die ik hier bij David Rouss verkoop, overweeg ik graag alle inruilingen en dankzij mijn relaties met een netwerk van dealers zal ik ervoor zorgen dat we de allerbeste prijs voor uw auto krijgen.


Besteld voertuig:

Een aanbetaling gedaan op een nieuwe auto die u niet meer wilt? Wilt u zien of er een premie te verdienen is op een veelgevraagde auto? Het is goed mogelijk dat ik uw bestelling/ slot koop of probleemloos voor u doorverkoop.

Vul het onderstaand formulier in en ik zal binnen 24 uur klaar staan met een antwoord.

 

  David Rouss Automotive

  Sell your car

  David Rouss is een bevestigende naam op het gebied van het aankopen van Iconische en unieke voertuigen.

  Iets iconisch is een “beeldbepalend” iets.

  Neem bijvoorbeeld de Fiat 500, die was er al in 1957.

  Neem een G- klasse, het icoon van Mercedes (Sinds 1979). Kijken we naar een Vespa, die zoefde in 1946 al door de straten van Italië… Iets iconisch hoeft dus helemaal niet exclusief te zijn.

  En uniek? Een voertuig met een unieke eigenschap, een lage kilometerstand voor zijn leeftijd? Uniek vermogen? Unieke rijbeleving? Unieke geschiedenis? Daar houd ik van, zolang het maar anders dan “standaard” is.

  Ik streef er consequent naar om 15-30 auto’s op voorraad te houden, allemaal fysiek en klaar voor de nieuwe bestuurder. De voertuigen staan in de showroom in Essen, Belgie. Door de vlotte doorloop ben ik altijd opzoek naar voorraad van een hoog kaliber om de verkochte auto’s te vervangen. Ik ben trots dat ik de kennis en expertise gecombineerd heb met sterke middelen om het allerbeste van de markt te opereren. Ik neem snelle beslissingen over auto’s die ik wil kopen en bied een eersteklas aankoopservice aan die het verkopen van uw auto probleemloos, veilig en plezierig maakt.

  Voorkeur gaat uit naar het kopen van:

  • Iconische en unieke voertuigen
  • Rijkelijk uitgevoerd
  • Ongeval- en schadevrij
  • Uitstekende staat
  • Volledige onderhoudshistorie
  • Idealiter onder fabrieksgarantie

  Er zijn een paar opties als het gaat om het verkopen van uw auto.

  Rechtstreekse aankoop:

  Dit is mijn favoriete manier van kopen, het is de eenvoudigste en handigste manier voor het verkopen van uw auto.

  Ik zal eerst een waardebepaling van uw auto doen, in overleg regelen we een bezichtiging gevolgd door een onmiddellijke bankoverschrijving.

  Ophalen door heel de Benelux is mogelijk en kan indien nodig meestal binnen 24 uur geregeld worden.


  Bemiddeling:

  Denkt u dat uw auto meer waard is dan wat u wordt aangeboden? Overweegt u particulier te verkopen?

  Het is altijd de moeite waard om mijn bemiddelingsservice te overwegen, waarbij ik de auto namens u verkoop en een commissie vraag. Ik kan financiering, inruil, garantie en een showroomervaring aan bieden, zo neem ik alle risico’s van het “privé verkopen” uit handen.

  Wanneer u een dealerbedrijf kiest om uw auto voor u op de markt te brengen, is het belangrijk dat hij de juiste uitstraling draagt en ervoor zorgt dat uw auto de aandacht krijgt die hij verdient. Bij David Rouss Automotive profiteert u van de toegang tot het klantenbestand en wordt het voertuig natuurlijk professioneel geadverteerd op verschillende platforms, waaronder mijn sociale mediakanalen, de David Rouss-website en verschillende platforms van derden, waaronder AutoScout, 2dehands.be, Mobile.de en ruim 18 andere verkoop platforms.


  Inruil:

  Soms is de beste manier om een goede deal te sluiten, door uw auto in te ruilen tegen de waarde van een auto die ik op voorraad heb.

  Hoewel ik altijd de voorkeur geef aan inruil met wagens die ik hier bij David Rouss verkoop, overweeg ik graag alle inruilingen en dankzij mijn relaties met een netwerk van dealers zal ik ervoor zorgen dat we de allerbeste prijs voor uw auto krijgen.


  Besteld voertuig:

  Een aanbetaling gedaan op een nieuwe auto die u niet meer wilt? Wilt u zien of er een premie te verdienen is op een veelgevraagde auto? Het is goed mogelijk dat ik uw bestelling/ slot koop of probleemloos voor u doorverkoop.

  Vul het onderstaand formulier in en ik zal binnen 24 uur klaar staan met een antwoord.