Home   /   À la carte

À la carte

Een auto importeren uit het buitenland.

Droomt u ook weleens weg tijdens een bezoek aan de buitenlandse websites met de mooiste auto’s tegen gunstige prijzen maar houden de onbekendheid en de rompslomp u tegen? Dat hoeft helemaal niet, ik kan uw gedroomde auto rechtstreeks leveren.

U gaat zelf op zoek naar uw droomwagen of we doen dit samen. Door mijn steeds uitbreidende netwerk in zowel binnen- als buitenland kan ik u hierbij goed helpen.

Hebben we de ideale wagen gevonden? Mooi, dan ga ik over tot een grondige screening van het voertuig waarbij ik naar de volgende aspecten kijk:

  • Is de auto schade- en ongeval vrij?
  • Is de complete onderhoudshistoriek aanwezig?
  • Hoe ziet het met de garantie?
  • Wat is de algemene staat?
  • Wanneer heeft het laatste onderhoud plaatsgevonden?

Pas wanneer alles klopt dan gaan we over tot aankoop van de wagen en zet ik de import in gang. Hier komt veel bij kijken, maar u hoeft helemaal niets te doen, ik onderhoud alle contacten met de verkopende partij en ik coördineer het hele proces. Dat is nog eens ‘ontzorgen’.

Het vervoer van de wagen
Bij mijn service hoort ook het ophalen van de auto met een gesloten, beveiligde en verzekerde trailer. Dit is de meest veilige manier van transport.

De registratie
Wanneer de auto aankomt dan staat deze nog op het buitenlandse kenteken en dat betekent dat ik de registratie ga verzorgen, voor zowel de Belgische als Nederlandse registratie is dit geen probleem voor mij!

Voor het gehele importproces vraag ik een vast bedrag, zo komt u niet voor verassingen te staan.

Laat u even weten wanneer u een auto ‘à la carte’ wilt? Dan gaan we samen op zoek.

 

Contact

 

KLANTEN ZIJN HET BEWIJS

De aanpak, klantgerichtheid en spontaniteit van David zorgen meteen voor een zeer aangenaam en vertrouwend gevoel! Je wordt tijdens het aankoopproces steeds up to date gehouden van de verschillende stappen die doorlopen worden (wagen wordt nagekeken door erkende garagist, autokeuring voor 2de hands verkoop, klaarmaken voor ophaling). Steeds wordt gevraagde info wordt spoedig bezorgt. Zeer aangename ervaring! Absolute aanrader!

Kris


Lees alle reviews
 

À la carte

Een auto importeren uit het buitenland.

Droomt u ook weleens weg tijdens een bezoek aan de buitenlandse websites met de mooiste auto’s tegen gunstige prijzen maar houden de onbekendheid en de rompslomp u tegen? Dat hoeft helemaal niet, ik kan uw gedroomde auto rechtstreeks leveren.

U gaat zelf op zoek naar uw droomwagen of we doen dit samen. Door mijn steeds uitbreidende netwerk in zowel binnen- als buitenland kan ik u hierbij goed helpen.

Hebben we de ideale wagen gevonden? Mooi, dan ga ik over tot een grondige screening van het voertuig waarbij ik naar de volgende aspecten kijk:

  • Is de auto schade- en ongeval vrij?
  • Is de complete onderhoudshistoriek aanwezig?
  • Hoe ziet het met de garantie?
  • Wat is de algemene staat?
  • Wanneer heeft het laatste onderhoud plaatsgevonden?

Pas wanneer alles klopt dan gaan we over tot aankoop van de wagen en zet ik de import in gang. Hier komt veel bij kijken, maar u hoeft helemaal niets te doen, ik onderhoud alle contacten met de verkopende partij en ik coördineer het hele proces. Dat is nog eens ‘ontzorgen’.

Het vervoer van de wagen
Bij mijn service hoort ook het ophalen van de auto met een gesloten, beveiligde en verzekerde trailer. Dit is de meest veilige manier van transport.

De registratie
Wanneer de auto aankomt dan staat deze nog op het buitenlandse kenteken en dat betekent dat ik de registratie ga verzorgen, voor zowel de Belgische als Nederlandse registratie is dit geen probleem voor mij!

Voor het gehele importproces vraag ik een vast bedrag, zo komt u niet voor verassingen te staan.

Laat u even weten wanneer u een auto ‘à la carte’ wilt? Dan gaan we samen op zoek.

Contact