The David Rouss way

Mijn unieke service vertaalt zich in 6 stappen.

The David Rouss way

Mijn unieke service vertaalt zich in 6 stappen.

Zorgvuldig geselecteerd

Mijn expertise en gedrevenheid liggen aan de basis van de meest zorgvuldige selectie van voertuigen. Hier start voor mij het proces naar u als klant. Ik verzorg een topcollectie en ik ga altijd voor het beste van het beste. Dit is het fundament waarop ik mijn reputatie bouw.

Onderscheidend

Net die stap meer zetten waarmee ik u kan verrassen, dit in combinatie met een uitstekende service zorgen voor een fijne beleving. Het draait bij mij niet om het zeggen wat ik doe maar om het doen wat ik zeg, zo kan ik u laten zien dat ik de ideale partner ben in uw zoektocht naar een nieuwe wagen.

Persoonlijk

Investeren in relaties of iets verkopen, zijn twee verschillende dingen. Bij mij komt u op de eerste plaats, dan is de kans dat we elkaar nog eens terugzien of dat u mij aanbeveelt veel groter! Inleving in elkaar, dat geeft toch veel meer voldoening? Ik ben een ‘mensen mens’ en hecht waarde aan relaties. Het gaat niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit.

Uw gemoedsrust

Elke auto die bij mij weggaat moet perfect in orde zijn en wordt altijd afgeleverd met een onderhoudsbeurt die is uitgevoerd door de officiële merkdealer. Een degelijke garantie, keuring voor verkoop en de CarPass

Duurzaam & veilig

Hier werk ik actief aan door mijn werkzaamheden duurzaam uit te voeren, spaarzaam met energie en een laag waterverbruik. Samen maken we het verschil met de 10 duurzame tips van David Rouss. Eén van mijn tips? Ik laat u niet vertrekken zonder goede voorlichting over de juiste bandenspanning: veilig, zuinig en duurzaam, zo simpel kan het zijn!

Tevreden klanten

De tevredenheid van mijn klanten daar kan ik van genieten en dat geeft mij veel voldoening. Door met u mee te denken en mij in uw wensen in te leven zet ik deze stap naar tevredenheid als vanzelf!